Annen tiedote

Hei rakkaat asiakkaat! Tammikuussa sain käsien kipuiluun diagnoosiksi nivelreuma. Minua uhattiin jo silloin työkyvyttömyyseläkkeellä. Vaan periksi ei annettu, jatkoin töitä kunnollisella lääkityksellä. Kesällä sairastuin selkärankareumaan ja taas vaihdettiin tehokkaampaan lääkkeeseen. Syksyn myötä vähensin työpäiviä rajusti ja osa teistä ihanista asiakkaista siirtyikin Krislinin hellään huomaan. Nyt on tullut aika sanoa jäähyväiset. Valitettavasti mun reuma on aggressiivinen ja pahenee nopeaan tahtiin. Lääkitys ei pysy enää mukana menossa. Ympärilläni olevat rakkaat kärsivät mun kipujen aiheuttamasta väsymyksestä ja ärtymyksestä. Niinpä haikein mielin ja raskain sydämin olen päättänyt lopettaa työni 13 vuoden jälkeen. Viimeinen työpäiväni on 30.12.2021 Läksiäiset tulen pitämään tammikuun alussa ja siitä infoan myöhemmin lisää. Kalenteri on auki tämän vuoden loppuun ja normaalisti jatkan töitä sinne asti. Haluan kiittää Teitä kaikkia näistä vuosista 💜💜💜 Sanat eivät riitä kertomaan kuinka kiitollinen olen. Harva ihminen saa tehdä unelmatyötään näinkin pitkään. Kiitos rakkaat 💜